Comunicació i transparència

Artixoc som una associació sense ànim de lucre, tots els nostres fons van destinats al funcionament de l’entitat i especialment als projectes que duem a terme. Els ingressos que obtenim, monetaris i en espècies (vegeu, per exemple: La Vestuariteca), provenen de subvencions, de donacions privades, de col·laboracions desinteressades, dels premis rebuts per l’entitat i del treball de voluntariat.

Volem incloure, a tall d’exemple, informació sobre les rutes del Viatge a la Botiga de l’Àvia: el preu de cost mitjà per visita i persona és d’uns 25€. El preu que es cobra als visitants varia segons els fons disponibles en cada temporada, però fins ara no ha superat mai (en el preu sense descompte) el 50% d’aquest cost. En la ruta Hostafrancs  – Sants, Artixoc cobreix també el cost del tast de productes que s’ofereix a les rutes, el preu s’ha acordat, amb descompte, amb les pastisseries i forns respectius. En la ruta Sants – Les Corts són els establiments i el mercat de Sants qui cobreix el cost dels productes de degustació i objectes regalats.

Els cartells, díptics i mapes del Viatge a la Botiga de l’Àvia es van actualitzant periòdicament.

Els materials didàctics i activitats per a joves i infants de La Petita Botiga de l’Àvia els trobareu a la pàgina Materials didàctics. També trobareu un recull d’articles i notícies sobre Can Batlló Històric a la pàgina Recull de premsa.

Cartells

Mapes

Díptics

Dossiers informatius

Reculls i dossiers de premsa

Memòries

Podeu trobar més informació a les nostres webs i xarxes socials. I el Balanç Social al Catàleg d’organitzacions del Mercat Social (XES).