Behind Barcelona

“Behind Barcelona, descobrir Hostafrancs, Sants i la Bordeta des del teixit comercial” és un projecte de rutes històriques als barris del Districte de Sants-Montjuic per a fer conèixer tant el patrimoni comercial com les riqueses humanes que existeixen. La idea és portar el visitant de viatge per comerços tradicionals, molts centenaris i que formen part del teixit cultural de Barcelona. Les rutes són teatralitzades, és a dir, actors que representen personatges i anècdotes del passat ens mostraran el recorregut i ens faran conèixer aquest passat meravellós.

En vistes a promoure el comerç local i de proximitat també es realitzaran “parades de tast” on els visitants coneixeran productes elaborats de manera artesanal i propis de la zona.

El projecte es presenta en agrupació amb l’Eix Comercial Creu Coberta i altres entitats dels barris també s’adhereixen a la proposta. Unint diferents línies de treball, les rutes guiades “Behind Barcelona” s’enllacen amb el programa de turisme sostenible “Citizens of a responsable and sustainable world”, que l’Eix Comercial impulsa.

L’objectiu principal de la iniciativa és posar en valor la immensa qualitat del comerç local, la seva personalitat singular i que això fomenti un consum més responsable entre la ciutadania en general.

Volem ensenyar la Barcelona que hi ha darrere les grans estructures culturals i comercials, la Barcelona “al detall”, lluny de la Barcelona “a l’engròs”.

Així podrà ajudar-nos a conservar-la!!

Aquí pots veure més fotos