Curs Estilisme d’Època

CURS PER IMPULSAR LA INSERCIÓ LABORAL DE PERSONES VULNERABLES

MAQUILATGE I PERRUQUERIA

CREACIÓ DE VESTUARI D’ÈPOCA

Els mòduls formatius han girat entorn d’eixos comuns com són: formació en temes laborals, creixement personal i coneixements específics sobre creativitat, estètica i modelatge d’època.

Ha capacitat a un total de 35 alumnes repartits en 2 blocs (l’alumne ha escollit una modalitat, en la majoria dels casos). Els alumnes han fet entre 100 i 150h en pràctiques en projectes, empreses, institucions culturals i tallers professionals. S’han realitzat 5 sortides culturals a museus i centres professional del món de l’espectacle.

L’àmbit de treball general del projecte és la ciutat de Barcelona. No obstant això, hem posat èmfasi per facilitar l’accés de persones provinents en primer lloc del barri de La Bordeta. En segon lloc, persones de tot el districte de Sants-Montjuic i en tercer, de Barcelona en general.

Aquest programa formatiu va adreçat a col·lectius de persones que, afectades per tenir alguna dificultat laboral, vulguin millorar les seves possibilitats laborals o directament aprofitin aquesta formació per a entrar dins el món del treball. Està pensada per a perfils amb menor formació o que no han adquirit les habilitats per desenvolupar ocupacions fora del seu sector concret.

Formadors edició 2019: Montserrat Soriano (Prelaboral), Anna Ester (Història de l’art i estilisme), Karlos Kosas (Estilisme creatiu), Esther Molina (Sastreria), Sílvia Muñoz (Especialista en sastreria d’època), Pepe Sánchez (Estètica i perruqueria), Anna Cortés (Pentinats d’època).

Assessorament i visites: Casa Damaret, Teatre Nacional de Catalunya, Museu del Disseny de Barcelona, Museu d’Art Nacional de Catalunya, Vestir l’Epoca.