Viatge a la botiga de l’àvia

La botiga de l'àvia  

 

 

Amb el suport de
Amb el suport de Barcelona Activa

 

 

 

Mesures de prevenció COVID en tot moment: normes d’entrada als establiments, mascaretes, neteja de mans i d’objectes, grup reduït, distàncies, àudio pel mòbil, aire lliure. Pagament amb targeta de crèdit.

“VIATGE A LA BOTIGA DE L’ÀVIA”

#noescomerçanticescultura

TENIM UNA NOVA RUTA: Sants – Les Corts, amb visita al “Mercat Nou” de Sants i a les botigues antigues d’aquests barris. Les primeres visites seran a finals de maig i/o al juny 2022 (estem concretant dates). Aviat us informarem dels detalls aquí, mitjançant les nostres xarxes socials i inclourem la ruta al formulari d’inscripció.

Ruta teatralitzada pel comerç antic – 3a edició
Els dissabtes a les 10.00h
A partir del 13 de novembre del 2021

La visita inclou:
Disfressa per als petits, tast de productes i copa de cava

Cal ser-hi 15 minuts abans de l’activitat.
Llocs de sortida (segons el dia):

————————————————————————–

Per a les sortides de La Petita Botiga de l’Àvia (escoles, instituts i entitats de lleure), si-us-plau visiteu aquest enllaç. Gràcies.

————————————————————————–

INSCRIPCIONS:

Sortides durant els mesos de novembre i desembre – Vegeu dates a la pàgina del formulari d’inscripció.

Trobareu més informació i actualitzacions a les xarxes (Facebook, Twitter, Instagram i altres): @artixoc i @escenahistorica

Ara tenim també targetes-regal.

—————————————————————————

Inscriu-te clicant aquí

Per a més informació i/o targetes-regal contacteu amb nosaltres des del formulari de contacte.


T’expliquem com era el comerç del 1900 a la Carretera de Sants i Creu Coberta.

El carrer de la Creu Coberta és el carrer principal del barri d’Hostafrancs, que ressegueix l’antiga carretera Reial, i que ja abans ocupava un dels ramals de la Via Augusta romana. El territori que avui ocupa Hostafrancs, era travessat per camins diversos que comunicaven la ciutat amb les vies del Llobregat i la costa, rutes transitades des de temps immemorials.

El nom del barri té el seu origen en el nom de l’hostal que va construir Joan Corrades i Bosch a mitjans del segle XIX, qui comprà el terreny el 1840 i hi donà el nom del poble d’on era originari, Hostafrancs de Sió, a la Segarra.

Durant aquesta ruta viatjarem al passat, recuperarem els sabors i les olors que envoltaven la Creu Coberta i la Carretera de Sants just abans de l’Exposició Universal de 1929.

Com a clients de les millors botigues del món, agafarem el cistell, saludarem la pastissera, el quiosquer, el joier, la venedora de pollets, l’inventor de les ulleres subaquàtiques graduades… i el terrissaire! Ens deixarem guiar per un univers únic, commovedor i singular.

Recuperem la memòria i el passat dels nostres barris!

Una visita especialment pensada per a un públic familiar.
Visites interactives
Inclouen disfressa per als petits, tast de productes i copa de cava
Àudio disponible en: català, castellà, francès i anglès.
Es poden programar visites per a grups i escoles.

Per a més informació i/o targetes-regal contacteu amb nosaltres des del formulari de contacte.
GRUPS: contacteu primer amb nosaltres des del formulari de contacte per a grups.
Preu: 12€*
Preu reduït: 8,5€

(caldrà acreditar-ho) associats a entitats de Sants-Montjuïc, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, infants fins a 12 anys, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional.
Inscriu-te clicant aquí
Segueix-nos a les xarxes: @artixoc @escenahistorica Facebook, Twitter i Instagram
Mesures de prevenció COVID en tot moment: normes d’entrada als establiments, mascaretes, neteja de mans i d’objectes, grup reduït, distàncies, àudio pel mòbil, aire lliure. Pagament amb targeta de crèdit.

Programa realitzat gràcies al suport de Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). En col·laboració amb l’ Associació de Comerciants Creu Coberta. Programa “Behind Barcelona” i “Citizens for a sustainable World”

Imatges de botigues:

Imatges de visites:

Oliver òpticsMeeting Point HostafrancsPastisseria KesslerFarmacia Escuderovitrall-Barcelona-fragment foto Oscar GiraltForn EspluguesBar Joan'sCamiseria RosTaverna La ParraMercat d'HostafrancsCasa VivesQuiosc BambuJosa OpticsJoieria Roé