La Petita Botiga de l’Àvia

Per a escoles i instituts, caus, esplais, i altres centres i entitats de lleure infantil i juvenil:

PETITA BOTIGA DE L'ÀVIA - CartellLa gran acollida del Viatge a la Botiga de l’Àvia i les nombroses peticions que hem rebut a Artixoc per a crear més activitats per a joves i infants, com El fil d’Ariadna, ens han dut a crear “La Petita Botiga de l’Àvia“. Es tracta d’una versió adaptada a joves i infants de les sortides teatralitzades pels barris de Sants, d’Hostafrancs i de Les Corts.

Les sortides es preparen i s’adapten a les edats dels participants i a les necessitats de les escoles, instituts o entitats de lleure, i tenen un caràcter lúdic i didàctic alhora.

De durada variable (entre 1 i 2 hores), visitem botigues i mercats d’aquests barris, expliquem la seva història, parlem d’alimentació saludable, del comerç de proximitat, i de moltes i divertides anècdotes de l’entorn.

Disposem de materials didàctics de suport adaptats a les diverses edats dels participants, les temàtiques i les rutes triades per a cada grup.

Oferim també la possibilitat de preparar tastets de productes artesanals per als infants o joves participants.

Si esteu interessats en saber-ne més, no dubteu a contactar-nos.

També us podeu descarregar el dossier informatiu aquí.

I consultar la pàgina de materials didàctics amb jocs i històries per als més petits.

Moltes gràcies pel vostre suport!
Amb el suport de Barcelona Activa - Ajuntament de Barcelona


INSCRIPCIONS – sortides familiars de les AFA:


Si us voleu inscriure en alguna de les sortides previstes de la vostra AFA, ompliu el següent formulari. Gràcies!

*Pagament amb targeta el mateix dia de la visita.


Recomanem que les persones amb necessitats especials ens ho feu saber amb antelació.

Disposeu d’un apartat d'”Observacions / Comentaris” al formulari d’inscripció i els formularis de contacte. Gràcies.

IMPORTANT: Només es realitzaran aquelles sortides que tinguin un nombre mínim de visitants inscrits.


Heu de rebre una còpia del formulari a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcionat. Sinó, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Gràcies.

Per a més informació utilitzeu el formulari de contacte.

*Ara també ens podeu contactar per WhatsApp:  WhatsApp 660 715 087.


 


Si us plau, reviseu bé les dates de la sortida que trieu.

Especifica també la tarifa (Normal o Reduït) en el selector d'aquí sota
Si us plau, confirmeu el correu.

És preferible indicar un número de telèfon mòbil que disposi de Telegram o Whatsapp.

En cas que no disposeu d'aquestes xarxes, si us plau aviseu-nos amb antel·lació.


Si us plau, trieu una de les opcions del menú desplegable.Cal especificar el número d'infants per a preparar els materials complementaris.


En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.