Explica’ns la teva història

Volem conèixer la teva història, la de la teva família, la dels teus amics i volem conservar els records…

Fotografia de l'obra "En temps del Sr. Muñoz – Can Batlló als anys 40", per Lluc Miralles

Un dels objectius del projecte paraigües Escena Històrica és el de conservar i compartir la memòria dels nostres barris: de La Bordeta, de Sants, d’Hostafrancs i dels barris que els envolten.

Durant les visites del Viatge a la Botiga de l’Àvia i les altres activitats del projecte hem observat que vosaltres hi teniu molt a dir.

Aquest formulari és per a tots aquells qui vulgueu explicar-nos les vostres anècdotes, els vostres records i les vostres experiències.

Recordeu:

La informació que ens faciliteu formarà part dels reculls històrics que estem realitzant, amb l’ajut d’historiadors i d’altres especialistes, per a preservar la memòria dels nostres barris. És possible que fem servir alguna de les vostres històries en algun dels projectes que duem a terme, en aquest cas, us n’informaríem abans.

Moltes gràcies per les vostres aportacions!

Artixoc

—————————————————————————

Sobre el formulari:

Totes les qüestions estan adreçades a tenir la informació més concreta possible i a poder fer una cronologia. Si voleu afegir alguna informació addicional o resoldre dubtes, podeu afegir comentaris a l’apartat final del formulari.

Si voleu aportar fotografies, vídeos o qualsevol altre document, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

En finalitzar aquest formulari rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcionat. Si no el rebeu, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Gràcies.

*Ara també ens podeu contactar per WhatsApp:  WhatsApp 660 715 087.

————————————————————————–

Si us plau, confirmeu el correu.Si el record no és teu, si us plau, omple l'apartat següent.


Si no coneixes la data, si us plau omple l'apartat següent.

Només si no has pogut omplir l'apartat anterior.

Si us plau, indica'ns la zona on es situa el record / anècdota que ens vols explicar. Si hi ha més d'un lloc, si us plau tria la zona més destacada.En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar el formulari.