En temps del Sr. Muñoz

| Vídeo | Galeria de fotos |

En temps del Sr. Muñoz – Can Batlló als anys 40” va ser un espectacle de participació popular i interactiu que es centrava en el dia a dia de la fàbrica de Can Batlló (La Bordeta – Districte SantsMontjuïc), els seus treballadors i la gent del barri. L’obra es va representar dins del recinte de Can Batlló, en diversos carrers i naus de l’antiga fàbrica, aprofitant l’autèntic escenari històric. També es van recrear, dins de la pròpia fàbrica, altres escenaris històrics com els interiors del Palau del Marquès d’Alella i la seva oficina al Palau Robert.

L’espectacle, escrit en clau d’humor, va comptar amb una sòlida recerca històrica basada en part en testimonis reals d’antics treballadors de la fàbrica. L’obra també va comptar amb una cinquantena d’actors amateurs, d’entre 6 i 85 anys, veïns i/o gent estretament relacionada amb el barri.

La direcció i producció dels l’espectacle va córrer a càrrec de l’equip artístic d’Artixoc i el guionista principal va ser Agustí Giralt.
L’obra va comptar amb el suport i la col·laboració de diversos professionals i de l’Escola d’Oficis Escènics de Barcelona Activa entre d’altres. Òscar Dalmau hi va fer una col·laboració especial.

L’obra va ajudar a determinar les directrius i l’estil a seguir en les següents actuacions teatrals.

 

Vídeo

Galeria de fotos