Enquesta Tempus Fugit 2022

Opina sobre les jornades 

TEMPUS FUGIT 2022

*Enquesta de les jornades 2023 AQUÍ*

Benvolguts / -des,Tempus Fugit 2022 - Presentació

moltes gràcies per la vostra participació. Estem molt interessats en la vostra opinió per a valorar aquestes primeres jornades i per a millorar les futures trobades.

Aquesta enquesta inclou preguntes sobre totes les activitats realitzades durant els dies 18 i 19 de novembre del 2022. Si hi ha alguna activitat en la qual no vau participar, si us plau, indiqueu-ho si us ho demana i continueu en els següents apartats.

Recordeu que l’enquesta pot ser anònima, però si voleu deixar les vostres dades, ho podeu fer a l’apartat que trobareu al final. Si incloeu un correu electrònic de contacte, us arribarà una còpia de les vostres respostes.

A continuació incloem el programa de les jornades per si voleu consultar-lo. L’enquesta comença a continuació.

Moltes gràcies!

 


PROGRAMA D’ACTIVITATS

L'espectacle com a eina per a la recuperació de la memòria històrica

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE (al recinte de la presó)

  • 10h: Benvinguda a càrrec de Joana Conill
  • 10:20h: La didàctica de la història com a eina de transformació social Isabel Boj (Didpatri@IBojCullell).
  • 11:05h: Tipologia i models de recreació i espectacles històricsGemma Sebares (Didpatri – @gemmasebares)
  • 11:45h: Pausa amb refrigeris. Espais amb mostra de projectes.
  • 12:20h: La importància de l’espectacle per a explicar la història. Convidats: Yann Guerrero, CPPP Compagnie de Productions Populaires et Polymorphes” (Nîmes, França).
  • 13h – 14h: Recreem, per què i per a qui? (Taula rodona + debat) Convidats: Josep Maria Contel (La Revolta de les Quintes, Barcelona – @josepmcontel), Àgia Luna (Artixoc/Escena Històrica, Barcelona – @artixoc), Sergi Marí (Cia. Latrup, Maó – @sergimari) i Pablo Gracia Vera (GRH El Comité, Saragossa)
  • 14h – 16h: pausa de dinar.
  • 16h – 17h: Visita escenificada i poètica a l’antiga Presó Model.
  • 17h – 18.15h: Tarima oberta. Presentació de projectes de diversos grups i entitats del sector.
  • 18.15h: Cloenda


DISSABTE 19 NOVEMBRE (barri de Sants)

 


ENQUESTA JORNADES TEMPUS FUGIT 2022

Recordeu que només són imprescindibles de contestar aquells apartats marcats amb un asterisc (*).

* Les visites del Viatge a la Botiga de l’Àvia tenen la seva pròpia enquesta. Us facilitem l’enllaç per si la voleu fer: escenahistorica.cat/opina-sobre-la-visita

 


Aquells qui NO vau poder assistir, si us plau, marqueu la casella corresponent així com les de les activitats a les quals us havíeu apuntat. Moltes gràcies!
(1=molt dolenta, 10=molt bona)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)

(1=molt dolenta, 10=molt bona)
Recordeu, l'enquesta del Viatge a la Botiga és a: https://escenahistorica.cat/opina-sobre-la-visita/
En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar l'enviament de l'enquesta. Moltes gràcies.