Inscripcions – Tempus Fugit 2023

Segones jornades sobre Història Viva a Barcelona

Tempus Fugit

L’espectacle com a eina didàctica per a la recuperació de la
memòria històrica

escenahistorica.cat/tempus-fugit

Tempus Fugit 2023 InscripcionsBARCELONA, 18 i 19 de novembre del 2023

A l’Auditori del Mercat del Born (sala annexa, fora del recinte)

Carrer Comercial 5, 1ª planta – 08003 Barcelona

Aforament limitat.

Preus: 4€ participació a les jornades.

Dinar: 15€ (restaurant Navia, C/ Comerç 33).

Visita al Centre d’Interpretació Última Defensa de Barcelona: 5€. Desplaçament fins a Subirats amb transport propi, en cas que no disposeu de transport propi, consulteu-nos.

Pagament mitjançant Bizum o transferència (informació al correu de confirmació que rebreu un cop realitzada la inscripció).

IMPORTANT: Aquells grups i/o entitats que vulgueu presentar el vostre projecte a l’espai TARIMA OBERTA ompliu la casella corresponent. Podeu contactar amb nosaltres al correu: comunicacio@escenahistorica.cat (Només Tarima Oberta). Alerta, la presentació de materials només està oberta fins al 3 de novembre a les 17h.


PROGRAMA

DISSABTE 18 NOV:

De 9.45 a 14h

  • Ponències
  • Debats i diàlegs
  • Trobada entre recreadors i experts

A les 14h

  • Dinar

A les 16h

  • Visita escenificada al jaciment del Born (durada aprox: 1 hora). ALERTA, només llista d’espera.

De 17h a 19.45h

  • Grup de treball:  Com aprendre història en entorn escolar amb eines de la recreació i de l’espectacle. Dificultats i avantatges, diferents estils, contextos i objectius. Presentació de models de treball i projectes realitzats sobre didàctica del patrimoni i la història.
  • Presentació marc conceptual estudi – mapatge:  La recreació civil a Catalunya, reptes, fortaleses i oportunitats per a explicar la història en viu.
  • Tarima oberta: espai d’exposició de projectes. Tancada la candidatura de projectes.

A les 20h

  • Cloenda

DIUMENGE 19 NOV – A les 11h:

IMPORTANT: La visita escenificada al jaciment del Born (dissabte 19h) i la visita al Centre d’Interpretació Última Defensa de Barcelona (diumenge 11h) tenen places limitades, que s’assignaran per ordre d’inscripció.


FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Heu de rebre una còpia del formulari a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcionat. Sinó, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Gràcies.

Per a més informació i/o si teniu problemes amb el formulari utilitzeu el formulari de contacte o WhatsApp:  WhatsApp 660 715 087.

 

Necessari per normatives oficials.

Si us plau, confirmeu el correu.

És necessari indicar un número de telèfon mòbil que disposi de Telegram o Whatsapp.
En cas que no disposeu d'aquestes xarxes, si us plau aviseu-nos amb antel·lació.

Indiqueu les vostres personals i/o les de la vostra entitat o organització.

Si us plau, trieu una de les opcions del menú desplegable.
Si us plau, trieu NOMÉS l'activitat / activitats en què participareu. L'assignació de les places és per ordre d'inscripció.


Si teniu alguna necessitat especial (diversitat funcional, al·lèrgies alimentàries o altres), si us plau, detalleu-ho a l'apartat de comentaris / observacions (a sota). Gràcies!

En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.