Inscriu-te

Inscriu-te!


VIATGE A LA BOTIGA DE L'ÀVIA

TENIM UNA NOVA RUTA:
Sants – Les Corts, amb visita al “Mercat Nou” de Sants i a les botigues antigues d’aquests barris. Ja tenim les primeres visites programades i ja us hi podeu inscriure. Per a més detalls visiteu la pàgina del Viatge a la Botiga de l’Àvia i les nostres xarxes socials.

Pagament amb targeta el mateix dia de la visita.


INSCRIPCIONS:

Rutes Sants – Les Corts i Hostafrancs – Sants:

Dissabtes a les 11.00h.

Consulteu les dates al formulari d’inscripció aquí a sota.

NOTA: La visita del 22 d’octubre es centra exclusivament en el barri de Sants, és una edició especial de la tercera edició de la Fira Sants Tradicat.
Ajuntament de BarcelonaBarcelona Activa


Recomanem que les persones amb necessitats especials ens ho feu saber amb antelació.

Disposeu d’un apartat d'”Observacions / Comentaris” al formulari d’inscripció i els formularis de contacte. Gràcies.


Heu de rebre una còpia del formulari a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcionat. Sinó, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Gràcies.

Per a més informació i/o targetes-regal utilitzeu el formulari de contacte.

GRUPS: contacteu-nos abans de fer la inscripció des del formulari per a grups.

Infantil i juvenil: disposem de l’edició LA PETITA BOTIGA DE L’ÀVIA per a escoles, instituts i entitats de lleure.

*Ara també ens podeu contactar per WhatsApp:  WhatsApp 660 715 087.


Si us plau, reviseu bé les dates i la ruta que trieu.

Especifica també la tarifa (Normal o Reduït) en el selector d'aquí sota
* Preu reduït: (caldrà acreditar-ho) associats a entitats de Sants-Montjuïc o Les Corts, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional.
Si us plau, confirmeu el correu.

És necessari indicar un número de telèfon mòbil que disposi de Telegram o Whatsapp, on s'enviaran els Àudios de la visita.

En cas que no disposeu d'aquestes xarxes, si us plau aviseu-nos amb antel·lació.

Màxim 2 idiomes. Anglès i francès NOMÉS a partir de setembre.

Si teniu un codi promocional de descompte, afegiu-lo aquí.

Si us plau, trieu una de les opcions del menú desplegable.

Cal especificar el número d'infants per a preparar el seu vestuari


Cal especificar la tarifa de cada persona (a sota).

* Preu reduït: (caldrà acreditar-ho) associats a entitats de Sants-Montjuïc o Les Corts, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional.
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota

En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.