Inscriu-te

Inscriu-te!


TENIM UNA NOVA RUTA:

Sants – Les Corts, amb visita al “Mercat Nou” de Sants i a les botigues antigues d’aquests barris. Les primeres visites seran a finals de maig i/o al juny 2022 (estem concretant dates). Aviat us informarem dels detalls a la pàgina del Viatge a la Botiga de l’Àvia, mitjançant les nostres xarxes socials i aquí mateix.

La ruta original continua existint i hi podeu participar, aviat publicarem també el nou calendari de visites.

INSCRIPCIONS – 3a edició:

Teniu visites els dissabtes (10.00h) de novembre i desembre.

Hem ampliat dates fins al 18 de desembre, consulteu dates al formulari d’inscripció aquí a sota.

Trobareu més informació i actualitzacions a les xarxes (Facebook, Twitter, Instagram i altres): @artixoc i @escenahistorica

Recomanem que les persones amb necessitats especials ens ho feu saber. Podeu utilitzar l’apartat d'”Observacions / Comentaris” que hi ha al final del formulari en fer la inscripció o ens podeu contactar mitjançant els formularis de contacte, teniu els enllaços al paràgraf següent. Gràcies.

—————————————————————————

Recordeu, mesures de prevenció COVID en tot moment: normes d’entrada als establiments, mascaretes, neteja de mans i d’objectes, grup reduït, distàncies, àudio pel mòbil, aire lliure. Pagament amb targeta de crèdit.

En acabar la inscripció, rebreu un correu de confirmació a l’adreça electrònica que ens hagueu proporcionat. Si no el rebeu, si us plau, comproveu el vostre correu brossa. Gràcies. També ens podeu contactar mitjançant els formularis següents:

Per a més informació i/o targetes-regal utilitzeu, si us plau, el formulari de contacte.

GRUPS: contacteu-nos abans de fer la inscripció des del formulari de contacte per a grups.

—————————————————————————

NO OBLIDEU DE REVISAR LA RUTA ESCOLLIDA!

Si us plau, reviseu bé les dates i els horaris que trieu.

Especifica també la tarifa (Normal o Reduït) en el selector d'aquí sota
Si us plau, confirmeu el correu.

És necessari indicar un número de telèfon mòbil que disposi de Telegram o Whatsapp, on s'enviaran els Àudios de la visita.

En cas que no disposeu d'aquestes xarxes, si us plau aviseu-nos amb antel·lació.

Cal indicar com a màxim 2 idiomes

Si teniu un codi promocional de descompte, afegiu-lo aquí.

Si us plau, trieu una de les opcions del menú desplegable.

Cal especificar el número d'infants per a preparar el seu vestuari


A causa del COVID-19, cal especificar el nom i cognoms de totes les persones acompanyants que faran la visita.
També cal especificar la tarifa de cada persona: normal, infants fins a 12 anys, o preu reduït.

* Preu reduït: (caldrà acreditar-ho) associats a entitats de Sants-Montjuïc, persones a l’atur, família nombrosa, família monoparental, persones de 65 i més, persones amb diversitat funcional
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota
Especifica també la tarifa (Normal, Infant o Reduït) en el selector d'aquí sota

En compliment amb la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dono el meu consentiment a l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb CIF G62003603 per a què les meves dades puguin ser utilitzades per als tractaments a baix indicats. Faig constar que se m'ha comunicat que les dades facilitades quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers titularitat de l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l'activitat de l'associació. Mitjançant la signatura del present document dono el meu consentiment exprés perquè l'ASSOCIACIÓ ARTIXOC pugui utilitzar a aquest efecte concret les dades facilitades, comprometent-se a tractar-los deforma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i a no comunicar o cedir aquesta informació a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per la finalitat dels mateixos. En el cas que es produeixin canvis en algun de les dades facilitades, em comprometo a notificar-los i disposen del meu consentiment per fer ús d'ells. Així mateix, li informem de la possibilitat que té d'exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat mitjançant escrit dirigit a RAMBLA BADAL 82, 08014 BARCELONA (BARCELONA), o bé al correu electrònic artixoc@gmail.com. ASSOCIACIÓ ARTIXOC m'ha informat de les dades de contacte del Delegat de Protecció de Dades de l'empresa, tant el correu electrònic info@normatiza.es com el telèfon 663 611 822. Amb la signatura d'aquest document autoritzo expressament el tractament de les meves dades de caràcter personal per a les següents finalitats: informació d’activitats relacionades i altres projectes rellevants de l’entitat que puguin ser del meu interès.


Recorda: si no reps el correu de confirmació, si us plau, comprova el correu brossa.

Si us plau, fes clic a la casella "No soc un robot" per a verificar la inscripció.